kajsasliv99

Alla inlägg under maj 2013

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 10 maj 2013 12:59

Hej hej :)
Sitter ute i solen o njuter :D
Väntar på att Elsa ska messa för vi ska till stallet :)
Vädret är ju helt underbart <3

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 10 maj 2013 10:14

Hejsan ute med totsi just nu o jävlar va det blåser :o
Men aja ska snart gå hem så ;)
Idag ska jag fota lite och sen i eftermiddag ska jag o Elsa till stallet för hon ska rida men det var väll la allt jag ville säga så vi höres ;)

Av Kajsa Gottfridsson - 9 maj 2013 09:16

Hejsan red igår o det gick väll la sådär:// hade charlie och an var jätte ivrig men aja hehe:) sedan på kvällen runt 19:00 gick min familj över till min moster o kusin och där åt vi mat o sånt:) kom hem runt 20:30 och då gick ja ut med totsi på em kort promenad. När jag kom in orkade jag verkligen inte blogga så blir ett lite längre inlägg nu;) på förmiddagen igår var jag hos doktorn med och när jag kom till baka till skolan var det bara 2 tjejer kvar från klassen och efter fysiken var det bara jag och Martina kvar:o alla hade ju dagit till one direction o Stockholm. ( fusk) men aja vi fick ju glass när vi hade so haha ;)
Idag ska jag ut o fota lite om vädret är bra och sånt :) men här kommer lite bilder från igår ;)

Av Kajsa Gottfridsson - 7 maj 2013 07:42

Hejsan :)

Igår orkade ja inte blogga för jag va i skolan o sen när jag kom hem hjälpte ja pappa med att typ göra rent en maskin som han har på ditt jobb.
Eftersom maskinen stog inne var ja ju inte ute nått igår typ o självklart var det dyng varm o så:'( får hoppas på att det blir det idag med:) men är framme på skolan nu typ så vi höres;)


Bilder från igår:)

<3

Av Kajsa Gottfridsson - 5 maj 2013 19:14

Bästa låten just nu<3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se