kajsasliv99

Alla inlägg under september 2013

Av Kajsa Gottfridsson - 4 september 2013 06:29

Hej:)

Vaknade typ nyss o känner att jag skulle kunna sova hela dagen men jag har så sjukt mycket att göra så tider räcker inte till! Måste gå upp o göra mig i ordning o dra till skolan o när jag kommer hem har jag massa läxor som måste göras och sen ska jag till stallet och roda charlie med. Men ja får se hur det blir!

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 3 september 2013 20:21

Heej:)

Skolan varit långtråkig och som vanligt men har mått bättre idag:)
Har inte orkat plugga än :// har städat o varit ute mest:)

(Dålig uppdatering idag)

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 2 september 2013 22:34

Hej:)

Dagen har varit lite upp i ner!
Lektionerna i skolan har varit sjukt bra men har ju varit väldigt förkyld:(
Vi hade hemkunskap imorse o vi skulle typ laga en potatissoppa som inte smakade nått:// sen har vi haft idrott o vi orgienterade o det gick väl bra, hittade alla kontroller iallafall:)
Men har kollat film o städat lite i mitt rum nu på kvällen och sp har jag typ knarkat halstabbleter! Haha ne men hoppas på att jag mår bättre imorgon:)

Av Kajsa Gottfridsson - 2 september 2013 15:19

Hej:)

Påväg hem från skolan just nu o är lite halv sjuk! Förkyld o ont i halsen men jag klarade av dagen ändå! O det blev inte direkt bättre av att våran idrottslärare skickade ut oss på origenterin! Men när ja kommer hem ska jag slå på en film och krypa under täcket! Men ja hoppas ni mår bättre!

Av Kajsa Gottfridsson - 2 september 2013 05:25

Hej!

Natten har varit sjukt jobbig då jag har hostat och varit så fruktansvärt förkyld:( måste nog ändå gå till skolan idag för har inte feber eller så men aja får se hur det går me det! Vaknade runt halv 5 av att jag blödde näsblod:( men aa har varit vaken sen dess o ska väl börja göra i ordning mig för om ca 1 timmeska jag sitta på bussen:(

Av Kajsa Gottfridsson - 1 september 2013 17:48

Hej://

Är lite halv sjuk o dagen har varit hemsk:( mått dåligt och varit jätte förkyld:( men ja det ända jag gjort idag är typ sovit o varit överdrivet social med mina vänner på både kik o snapchat;) men ja hoppas er dag varit bättre:)

Av Kajsa Gottfridsson - 1 september 2013 09:26

Hej:)

Slut på sommaren o nu börjar ju hösten:) men ja är lite halv sjuk så blir nog o stanna hemma idag:// men ja tänkte gå på matchen fast ja får nog se om jag orkar det! Men ha det bäst!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se