kajsasliv99

Alla inlägg under november 2013

Av Kajsa Gottfridsson - 4 november 2013 16:03

Tjaou!

Skolan avklarad och är så sjukt trött':)
På hemkunskapen hade vi teori typ så vi gick igenom massa papper för det är prov snart:( annars har väl denna måndag varit som alla andra..
Ska plugga och så idag för har alldeles för mycket läxor..

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 3 november 2013 20:18

Skola imorgon och jag känner mig inte ett dugg taggad.. Orkar verkligen inte:( jag har även so prov imorgon och jag kan väl inte direkt så mycket.. Men ska bli kul att träffa Jennifer och alla andra kompisar:)

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 3 november 2013 13:10

Hej:)

Var ju på tävling förrut och alla var såklart jätte duktiga:) kunden inte ta så många bilder för att mitt batteri var nästan slut:( tog iallafall en bild på lina, hon vann typ 5 rosetter och allt:)

Av Kajsa Gottfridsson - 3 november 2013 08:33

Tjaou:)

Vaknade för ett par timmar sedan(tidigt) och ska äta frukost och sen dra till stallet med Elsa för att se på tävlingen:) det är ungerfär vad jag tänker göra idag så har inte så mycket mer att berätta:3

'Bild på mig och charlie från Dressyrtävlingen'

Av Kajsa Gottfridsson - 2 november 2013 20:44

Tjaou:)

Jo mitt rum är städat(ovanligt) och ska strax sova .. Är så hemskt trött:'3
Var på kyrkogården förrut för det är typ helgon sak idag för er som inte visste(antagligen bara jag som missat det) men vi åkte och tände ljus för farfar och några från mammas släkt<3 det såg ut som ett hav av ljus typ o det var sjukt vackert:')

Imorgon klockan 10 är första start och då är Elsa o jag på plats i ridhuset:)
Ida ska tävla och hon startar typ 10:30 tror jag:) men ska försöka ta några bilder så ni får se men nu säger jag gonatt:)

Av Kajsa Gottfridsson - 2 november 2013 14:12

Hejsan:)

Kom hem ifrån stallet nyss och tror jag somnar... Har nästan varit där hela veckan och förstår inte hur man kan bli så trött:/ idag red jag Hampus på en uteritt och han var ganska duktig:') men i galoppen vart han sjukt stark och drog ganska mycket;( men jaja imorgon ska jag till stallet igen för att kolla på en tävling:) fast idag har jag inte så mycket att göra.

Av Kajsa Gottfridsson - 1 november 2013 20:06

Efter att ha varit i stallet halva dagen är jag sjukt trött. Kom dit runt 15:00 och det var bara att börja spola av höstarnas ben.. Deras hage är så lerig.. Haha ja och att hålla i vattenslangen och att bara spola på benen är inte så lätt när man heter Kajsa gottfridsson:') hela jag vart typ blöt och mina skor ska vi inte ens prata om.. Nästa gång tar jag gummistövlar " haha"
Vi såg ju även på en film som va i 90 minuter. Den var inte så värst bra o ganska lång:/ men dagen har gått väldigt fort ändå:)

Imorgon ska jag till stallet igen fast runt 10 tiden:) blir antagligen att rida coimbra på lektion men det ser jag faktist fram emot:) men nu ska jag ta o sova faktist! Är så trött så orkar knappt hålla ögonen öppna så godnatt:)

Av Kajsa Gottfridsson - 1 november 2013 08:05

Hej:)

Tänkte bara slänga in en bild på jackan som jag köpte igår:)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se