kajsasliv99

Alla inlägg under september 2013

:3

Av Kajsa Gottfridsson - 11 september 2013 21:10

Tjo:)

Nyss duschat o nu blir det att svara på lite frågor på ask( har typ 50 bara men folk vill ha svar) och jag har en liten nervös känsla inför morgondagen.. Vem vet vad mina vänner lägger upp på Facebook och instagram -.- men jaja dom fyller själva år om några dagar så då får jag hämnas hahaha passa er ;) men aa godnatt typ:)

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 11 september 2013 20:32

Charlie gick fint o är stolt över min lilla grabb:') han var lite fjantig i början men blev riktigt fin i slutet:) kollat några avsnitt från en serie , ätit lite och ska strax duscha:)

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 11 september 2013 15:47

Hej:)

Ska snart dra till stallet:)
Är med Emelie just nu o vi kollar på tv. Tänkte Rida charlie o tror vi ska vaa inne :) vi hade orgienterings prov med o jag fick A:) men aja nu ska jag typ dra så harre bäst o jag bloggaren senare:)

Av Kajsa Gottfridsson - 10 september 2013 21:13

Hej:)

Nu var kyrkan avklarad o har precis kollat på ett avsnitt från en serie:) imorgon ska jag till stallet o rida charlie:) kommer bli fett kul och vi ska även ha orgienterings prov (är sjukt taggad)

Av Kajsa Gottfridsson - 10 september 2013 07:08Kan inte komma på en enda person som gillar det just nu, och morgonen var verkligen stresig då jag försov mig 1 timme ... Nu sitter jag iallafall på bussen och klockan:8:00 ska vi då samlas för det årliga skolfotot:-|

Av Kajsa Gottfridsson - 9 september 2013 22:35

Hejj:)

Dagen har varit helt okej faktiskt o skolan började med hemkunskap:) vi lagade typ panbiff och potatis men det vart helt okej iallafall :) sen jag haft lite orientering på idrotten som gick sjukt bra faktiskt :)
Resten av dagen har jag kollat serier faktiskt men nu ska jag snart sova för imorgon äre skolfoto:(

Av Kajsa Gottfridsson - 8 september 2013 22:20

Tack för alla små fina ord från idag<3

Av Kajsa Gottfridsson - 8 september 2013 17:55

Tjaa!

Dagen hg varit lång o allt började med att vi skulle vara i kyrkan! Jag Miranda och Jennifer hade missuppfattat allt för vi skulle tydligen inte vara i degerfors kyrka utan i åtorps:| men jaja vi han dit i tid och så började söndags mässan :) haha ja när man sitter brevid sin bästa vän i en kyrkan som man ska var tyst i kan man inte låta bli att skratta;) men när mässan var slut gick vi till församlingshemet och åt smörgås tårta och daim tårta

Sedan åkte vi tillbaka till degerfors och när jag kom Hem så var det bara att springa till stallet för att hämta Busan! Och såklart var hon tvungen att leka i hagen så det tog typ en kvart innan jag fångade henne:') men ja när sadeln o tränset var på så gick jag hem till mig med henne. Där väntade 11 ridsugna små bara på 7 år! Men när alla ridit och klappat hästen gick jag tillbaka med henne!

[Bild]

När jag kom tillbaka från stallet så var det bara att hjälpa till med kalaset och alla skulle ha hjälp med allt haha:') men ja efter lekarna och fiskedammen åkt de hem!
Känns som denna dag varit extra lång faktiskt men hat hunnit med mycket:) imorgon är det skola igen och orkar verkligen inte:( ska försöka plugga så mycket som möjligt imorgon för är upptagen hela veckan:o men jaja ha det bäst'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se