kajsasliv99

Alla inlägg under november 2013

Av Kajsa Gottfridsson - 23 november 2013 18:00

Tjaou:)

Drog iväg till stallet runt halv 11 och vi började med att se på en film eftersom att det var teori för folket:)
Det var iallafall en film om hur man börjar tävla typ och det var väldigt lång så Alwa Elsa och jag klagade lite eller aa mest Alwa och jag"hihi"
Men det var ganska mysigt ändå att sitta inne i stallet för Lovisa hade gjort iordning höbalar o filtar som vi fick sitta på:) men när filmen var slut och alla barn åkt hem skulle det ju egentligen vara ridläger för "tanterna"
Men Marianne(ridläraren) blev sjuk så då red jag Elsa Anna Maja Oskar och Margita ut istället:) vi red typ 1 timme och jag red coimbra :) det gick faktist hyfsat bra men det var en slags julmarknad på hembygdsgården och de hade tänt ljus lyktor så när vi red förbi va typ alla hästar lite små rädda men jaja:) när vi kom tillbaka till söker och släppt ut hästarna åkte alla hem förutom jag Elsa och Lovisa. Vi stannade kvar för att fixa klart stallet och så. Jag och Elsa gjorde startlistan för morgondagens tävling medans Lovisa gjorde annat. Sedan smörjde vi och fixade klart lite så jag kom hem runt 16.00-17.00 så nu har jag duschat och ska snart äta:)
Måste plugga kite med för har typ prov o sånt nästa vecka men ni får ha det så bra så kommer det bilder från tävlingen imorgon:)

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 22 november 2013 21:47

Tjaou:)

Ledig från skolan och självklart är jag duktig och går ut i skogen på en promenad :) efter typ 2 km dör min mobil.. Jag hade ju faktist 50% batteri så blev lite "väldigt" sur. Så jag fick gå hem utan musik i öronen:// men eftersom vädret var så underbart så gjorde det inte så mycket:)

Annars da?? Jo 3 avsnitt kvar sedan har jag äntligen kollar klart på design 1 av The O.C :) seriöst en av de bästa serierna jag sett:) och länktar redan till imorgon då jag ska se klart dem för är ganska trött så orkar inte nu^^

Imorgon ska jag till stallet med Ida Alwa Elsa och Sara iallafall:) ska bli kul att träffa de igen.men det är bara teori lektioner imorgon för hästarna ska typ vara med på nått läger så dem ska vila :) jag och Elsa kanske hjälper till på ridlekis annars eller nått sånt:) men ja på teorin ska vi se på någon film tror ja.

På söndag är det hopptävling med:)
Det är för de små barnen och då är det ju de små ponnyerna som ska vara med oxå:) jag hoppas den som rider clint vinner iallafall;) men vi ska vara där och hjälpa till med det som behövs typ, men eidleiset blir inställt på söndag eftersom ponnyerna inte orkar tävla och gå på lektioner:)
Men ni får ha en fin fin kväll allihopa så uppdaterar jag mer så fort jag ja :)

ANNONS
Av Kajsa Gottfridsson - 22 november 2013 10:39

Tjaou:)

Ledig från skolan idag för att det var trivsel igår:) femkampen gick helt okej och det var 9a dom vann:) men allt var helt okej förutom discot som var humm.. En gnutta uttråkande "fina ord" men aa drog hem runt 11 och kollade på serier innan jag gick o sov:3 idag ska jag bara försöka ta det lugnt men vi hörs;)

Av Kajsa Gottfridsson - 20 november 2013 19:58

Tjaou:)

Red coimbra idag och det gick verkligen hur bra som helst:) hon är bara för duktig asså:')
Vi gjorde skänkelvikningar och sånt o hon skötte sig underbart<3
Jag ska även ha henne på foder i december så kommer bli grymt:)

Trivsel imorgon med.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Längtar icke men aja får väl försöka göra det bästa av de men nu ska jag sova (tidigt) men herrå:)

Av Kajsa Gottfridsson - 20 november 2013 09:37

Av Kajsa Gottfridsson - 19 november 2013 20:57

Tjaou:)

Dagen har ju varit rätt så chill och efter skolan drog jag hem o kollade på serie(the OC) grymt bra tycker jag iallafall:) har väll kollat på 5 avsnitt nu men ska ta o sova snart för jag är sjukt trött:') men aa jag har inte så mycket mer att säga förutom att jag ska rida imorgon:)
Men ha en fin fin kväll:)

Helt onödigt inlägg men vafan..

Av Kajsa Gottfridsson - 17 november 2013 20:59

Heej:)

Nyss duschat o ska plugga lite..
Skola imorron :( "vill inte". Jag tycker det borde finnas en till dag imellan lördag o söndag:) så man kan vara ledig från stallet skola och allt(vilken dröm)
Men Dagen har ju som sagt beståt av stallet med ridlekis och annars har jag väl inte gjort nått speciellt :')
Bara chillat typ men usch o aj min rygg gör sjukt ont ;(
Aja veckan nu da? Jo skola sova stallet träna och trivsel så ser min vecka ut:)

Av Kajsa Gottfridsson - 17 november 2013 14:12

Tjaou:)

Varit i stallet i 5 timmar och kom hem för en timme sedan typ:)
Ont i ryggen och trött som satan:3
Blir att sova en stund och sedan ska jag plugga för har so prov imorgon men jag kan typ allt så det är lugnt:)
Men ja hoppas ni hittar på något skojig denna söndag :)

Clint ser ut som en hamster med all päls :')

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se